Pojdite na vsebino

Slovenska zbiralna akcija starega papirja za dober namen

Občina Ankaran je pristopila k projektu v organizaciji Life Learning Academije in pod sponzorstvom družbe DINOS d. o. o., ki je združil tudi 12 občin. Vljudno vabljeni k sodelovanju.

Gre za projekt, namenjen pomoči socialno šibkim družinam, ki jim bo slovenska zbiralna akcija starega papirja za dober namen priskrbela sredstva za lažji jutri. Vljudno vabljeni k sodelovanju. Papir lahko oddate v zabojnik, ki je od 5. do 18. decembra 2020 postavljen na ploščadi pri Osnovni šoli Ankaran.

Slovenska zbiralna akcija starega papirja za dober namen je namenjena omogočanju lepih praznikov tistim, ki za uresničitev skromnih želja potrebujejo pomoč dobrih ljudi. Sredstva, zbrana z zbiranjem starega papirja, ki ga bo odkupil DINOS d. o. o., bodo posredovana Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki jih bo namenila socialno šibkim družinam iz celotne Slovenije. Poseben poudarek pri porabi zbranih sredstev bo nakup specifične dietne hrane za otroke.

Star papir, za katerega želite, da bi pripomogel k izboljšanju razmer v socialno šibkih družinah, lahko oddate v zabojnik, ki je postavljen na ploščadi pri Osnovni šoli Ankaran. Akcija pod okriljem Life Learning Academije in prostovoljcev poteka od 5. do 18. decembra 2020.