Pojdite na vsebino

Obvestilo o izrednih razmerah v Osnovni šoli in vrtcu Ankaran - preklicano 15. 3. 2020!

Od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje sta s ciljem zajezitve širitve koronavirusa Osnovna šola in vrtec Ankaran zaprta. Organizirano je le nujno varstvo.

Samo za NUJNE PRIMERE bo od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje odprt en oddelek predšolskega varstva, organizirano pa bo tudi varstvo osnovnošolcev do petega razreda.

V nujno varstvo bodo sprejeti le zdravi otroci staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca. Nujni primeri poklicev so določeni na podlagi okrožnice MIZŠ, civilne zaščite in kriznega štaba naše občine: zaposleni v zdravstvu, policiji, vojski, zaporih, komunalnih službah, živilskih trgovinah, lekarnah, domovih za ostarele, dežurni v šolah in vrtcih, redarstvih in službah civilne zaščite.

V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne - nujnih del, …), drugi pa v navedenih poklicih, MORA biti OTROK DOMA.

Da bodo IZREDNO DEŽURSTVO pod posebnimi pogoji lažje organizirali, starše prosijo, da jih o morebitni prisotnosti otroka obvestijo na e–naslov: pomocnica.ravnateljice@osv-ankaran.si do nedelje, 15. 3. 2020, do 10. ure

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih bo Osnovna šola in vrtec obveščala preko naše spletne strani.

Več informacij je na voljo neposredno na spletni strani šole: https://www.osv-ankaran.si/sola