Pojdite na vsebino

Knjižnica Ankaran odpira svoja vrata

Zaradi zajezitve širjenja koronavirusa odprtost knjižnice prilagajamo vladnim ukrepom, navodilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje in ostalih pristojnih organov. S 4. majem ponovno odpiramo Knjižnico Ankaran – Bevkova ulica 1 po rednem urniku.

Knjižnica Ankaran bo od 4. maja 2020 ponovno delovala po rednem urniku, in sicer:

ponedeljek in torek 13:00 - 19:00

sreda, četrtek in petek 9:00 - 15:00

sobota 08:00 – 13:00.

Zaradi preprečevanja širjenja okužbe PROST PRISTOP do gradiva DO NADALJNJEGA NI MOGOČ. Gradivo si lahko izposodite po predhodnem naročilu ali pa ga naročite neposredno v knjižnici. 

NAROČILA sprejemajo ob delavnikih po urniku knjižnice na telefonski številki 05 66 53 025 ali prek spletnega dostopa COBISS/OPAC – Moja knjižnica,  ki deluje ves čas. Po opravljenem naročilu boste prejeli sporočilo o pripravljenosti gradiva v knjižnici. 

Gradivo lahko naročite tudi neposredno v knjižnici, vendar v knjižnici priporočajo predhodno naročilo, s čimer se izognete nepotrebni dvojni poti v knjižnico.

IZPOSOJA / VRAČILO GRADIVA se izvaja pri zadnjem vhodu v knjižnico (na pokriti terasi). Pred vhodom je treba vzdrževati predpisano varnostno razdaljo 2 m in se ravnati po navodilih zaposlenih.

OMEJITVE! Dokler veljajo izredni ukrepi, bo mogoče naročiti le gradivo iz ODDELKA ZA ODRASLE, ODDELKA ZA MLADE in SKLADIŠČA.

Hvala za razumevanje in prijetno branje!

Tanja Prevolšek Pajer, vodja knjižnice Ankaran