Pojdite na vsebino

Dezinsekcija javnega kanalizacijskega sistema

Javno podjetje Marjetica Koper bo v torek, 19. 4. 2022, pričelo z izvedbo prvega kroga dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja na območju Občine Ankaran in Mestne občine Koper.

Dezinsekcija bo opravljena na celotnem kanalizacijskem omrežju, na podlagi prijav občank in občanov v minulem letu ter potreb, ki so se izkazale ob rednem izvajanju gospodarske javne službe. Z izvajanjem dezinsekcije se zatira oz. zmanjšuje število škodljivih insektov, t.j. žuželk (npr. ščurki). 

Na podlagi lanskoletnih izkušenj Marjetica Koper d.o.o. občanke in občane poziva, da se pridružijo akciji in dezinsekcijo na lastne stroške izvedejo tudi v stanovanjskih blokih in zasebnih površinah, saj bo dezinsekcija uspešna le, če bo sočasno opravljena na celotnem območju.

Za več informacij kot tudi za informacijo o terminu izvedbe dezinsekcije na določeni lokaciji znotraj občine sta na voljo telefonska številka 05 66 33 801 in e-naslov kanalizacija@marjeticakoper.si ali neposredni kontakt pogodbenega izvajalca dezinsekcije, podjetja Radit d.o.o., telefon: 068 138 831, e-pošta: radit@siol.net.

Izvedba dezinsekcije je pogojena z vremenskimi pogoji.