Pojdite na vsebino

Dezinsekcija javnega kanalizacijskega sistema

redna-dezinsekcija-in-deratizacija-javnega-kanalizacijskegaomrezja3
V maju poteka dezinsekcija javnega kanalizacijskega omrežja. Foto: Marjetica Koper

Javno podjetje Marjetica Koper je v sredo, 3. maja, pričelo z izvedbo prvega kroga dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja na območju Občine Ankaran.

Dezinsekcija bo opravljena na celotnem javnem kanalizacijskem omrežju, na podlagi prijav občank in občanov v minulem letu ter potreb, ki so se izkazale ob rednem izvajanju gospodarske javne službe. Z izvajanjem dezinsekcije zatiramo oziroma zmanjšujemo število škodljivih insektov t. j. žuželk (npr. ščurki). 

Na podlagi lanskoletnih izkušenj občanke in občane pozivamo, da se pridružijo akciji in dezinsekcijo na lastne stroške izvedejo tudi v stanovanjskih blokih in zasebnih objektih, saj bo uspešna le, če bo sočasno opravljena na celotnem območju.

Ker je izvedba dezinsekcije pogojena z ugodnimi vremenskimi pogoji, si v primeru neugodnega vremena pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe dezinsekcije.

Za več informacij lahko pišete na e-poštni naslov Marjetice Koper kanalizacija@marjeticakoper.si ali pokličete telefonsko številko 05 66 33 801 oziroma na e-poštni naslov izvajalca radit@siol.net ali na telefonsko številko 068 138 831.