Pojdite na vsebino

Novi javni razpisi za sofinanciranje programov in projektov

pexels-mikhail-nilov-8307519
Novi javni razpisi, Foto: Pexels.com

Občanke in občane obveščamo, da so bili s 4. aprilom objavljeni naslednji javni razpisi za sofinanciranje programov in projektov:

1. Javni razpis za sofinanciranje socialno varstvenih programov v občini Ankaran za leto 2022. Namenjen je sofinanciranju programov in projektov na področju:

  • humanitarnih dejavnosti,
  • dela z zasvojenimi in
  • preventivnih programov.

 Povezava do razpisne dokumentacije: https://obcina-ankaran.si/sl/za-obcane/obvestila/javni-razpis-za-sofinanciranje-socialno-varstvenih-programov-v-obcini-ankaran-za-leto-2022

2. Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov za otroke in mladino v občini Ankaran za leto 2022. Namenjen je sofinanciranju programov in projektov na področju:

  • -otroških dejavnosti, namenjenih otrokom do vključno 14. leta (preventivne aktivnosti s področja vzgoje, neformalnega učenja, kakovostnega preživljanja prostega časa, izobraževanja in usposabljanja, mobilnosti, spodbujanja in razvijanja raziskovalnega ter ustvarjalnega dela, dejavnosti med šolskimi počitnicami, sodelovanja in aktivne participacije otrok v družbi, prireditev namenjenih otrokom),
  • -mladinskih dejavnosti, namenjenih mladim od 15. do 29. leta (neformalno učenje, usposabljanje in večanje kompetenc mladih, prostovoljno mladinsko delo, medgeneracijsko sodelovanje mladih, raziskovalno delo mladih, sodelovanje mladih na področju javnih zadev v družbi, spodbujanje inovativnosti in ustvarjalnosti mladih, preprečevanja nasilja med mladimi in nad mladimi, aktivno in ustvarjalno preživljanje prostega časa mladih, razvoj interesnih oblik združevanja mladih, spodbujanje javnega dialoga o družbenih vprašanjih, dejavnosti med šolskimi oziroma študijskimi počitnicami, prireditve namenjenih mladim, ozaveščanje in sprejemanje drugačnosti, informacijske dejavnosti).

 Povezava do razpisne dokumentacije: https://obcina-ankaran.si/sl/za-obcane/obvestila/javni-razpis-za-sofinanciranje-programov-in-projektov-za-otroke-in-mladino-v-obcini-ankaran-za-leto-2022..

3. Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov društev s področja družbenih dejavnosti v občini Ankaran za leto 2022. Namenjen je sofinanciranju programov in projektov na področju:

  • kulture,
  • neformalnih izobraževalnih, kulturnih in drugih programov,
  • pospeševanja turistične dejavnosti in promocije kraja,
  • dejavnosti za starejše občane,
  • in drugih podobnih področij, ki so izvedeni v javnem interesu in so vsebinsko učinkoviti ter koristni za občino Ankaran. 

Povezava do razpisne dokumentacije: https://obcina-ankaran.si/sl/za-obcane/obvestila/javni-razpis-za-sofinanciranje-programov-in-projektov-drustev-s-podrocja-druzbenih-dejavnosti-v-letu-2022-v-obcini-ankaran.

 

Zadnji rok za oddajo vlog je 19. 4. 2022.  Dodatne informacije o razpisu lahko dobite v času uradnih ur, in sicer: v ponedeljek in petek od 8. do 12. ure in v sredo od 8. do 12. ter od 14. do 17. ure.