Pojdite na vsebino

Začenja se praznični december

Navkljub načrtovanemu prazničnemu kulturnemu programu se je Občina Ankaran, ob zavedanju resnosti epidemične situacije, odločila odpreti zgolj zdaj že tradicionalno drsališče, namenjeno otrokom in mladostnikom.

Otroško drsališče bo z obratovanjem pričelo v soboto, 4. decembra, ob 10. uri. Odprto bo vse dni v tednu, od ponedeljka do petka med 15. in 22. uro, v soboto in nedeljo pa med 10. in 22. uro. Med šolskimi počitnicami bo drsališče odprto dlje časa, predvidoma med 10. in 22. uro.

Lučke bodo tudi letos zasvetile brez spremljajoče prireditve, na katero pa so se naši najmlajši pripravili, zato bomo njihov trud in veselje posneli. Nastop najmlajših bo prihodnji teden objavljen na spletni strani občine, šole in drugih komunikacijskih kanalih.

Na drsališču za otroke in mladostnike, ki je največje doslej, bodo na voljo drsalke in pripomočki za pomoč pri drsanju. Vstop na drsališče je brezplačen. Otroci, mlajši od 6 let, drsajo ob spremstvu odrasle osebe. V skladu s trenutno veljavno zakonodajo morajo obiskovalci za vstop na drsališče izpolnjevati enega od PCT pogojev.

Foto: Janez Volmajer, arhivska slika iz decembrskega dogajanja

Če se bodo epidemične razmere izboljšale, bomo v drugi polovici decembra izpeljali del načrtovanih dogodkov.