Pojdite na vsebino

Nujno počitniško varstvo - sprejemanje prijav

Počitniško varstvo otrok bo v letu 2020 organizirano za otroke, ki so zaključili prve štiri razrede osnovne šole. Skupine bodo manjše, zato je število mest omejeno. Prijave se sprejemajo do zapolnitve prostih mest oziroma do 10. 6. 2020.

Epidemija covid-19 je prekrižala številne načrte in četudi je bila s 1. 6. 2020 preklicana, so nekateri ukrepi in priporočila še vedno v veljavi, zato bo letošnje počitniško varstvo nekoliko drugačno. Skupine otrok bodo manjše, s čimer bo omejeno tudi število prostih mest. 

Glede na to, da v času šolskih počitnic nujno varstvo potrebujejo predvsem najmlajši učenci, Občina Ankaran vabi vse starše in skrbnike otrok, občanov Občine Ankaran, ki so v letu 2020 zaključili prve štiri razrede osnovne šole ter otroke zaposlenih v Ortopedski bolnišnici Valdoltra, da prijavijo otroke v počitniško varstvo, če slednje nujno potrebujejo in nimajo druge možnosti varstva.

Varstvo bo organizirano v sodelovanju z Ortopedsko bolnišnico Valdoltra od 29. 6. do 28. 8. 2020. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma do 10. 6. 2020.

Prijavnico lahko oddate v vložišču Občine Ankaran, po navadni ali elektronski pošti na naslov: varstvo@obcina-ankaran.si.