Pojdite na vsebino

Za najem lokalov Valdoltra in Študent prispelo pet ponudb

Odpiranje ponudb Valdoltra Študent
Na današnjem odpiranju ponudb je komisija imela na mizi pet pravočasno prispelih pošiljk. (Foto: Občina Ankaran)

Na današnjem javnem odpiranju ponudb za najem gostinskih lokalov na plaži v Valdoltri in na Študentu je komisija imela na mizi pet pravočasno prispelih ponudb.

Za najem lokala v Valdoltri, za katerega je bila v ponovno objavljenem razpisu določena izhodiščna mesečna najemnina 8.369,41 evra, sta prispeli dve ponudbi. Samostojna podjetnica Barbara Krnjak je ponudila najemnino v višini 10.216,77 evra, drugi ponudnik, Picerija Atrij d. o. o., pa je za mesečni najem lokala v Valdoltri pripravljen plačati 9.777 evrov.

Za najem gostinskega lokala Študent, za katerega je bila v razpisu določena izhodiščna najemnina 3.061,98 evra, so izkazali zanimanje trije ponudniki; družba Komon Sens d. o. o. je ponudila najemnino v višini 3.505,55 evra, družba Istran d. o. o. bi lokal najela za 3.303 evrov, samostojni podjetnik Tim Pobega pa za 3.100 evrov.

Po podrobni preučitvi prispelih ponudb bosta najugodnejša ponudnika povabljena k podpisu najemnih pogodb.

Preostala dva gostinska lokala v občinski lasti, na Debelem rtiču in na Sv. Katarini, sta bila že oddana prek prvega javnega razpisa, ki se je sklenil z odpiranjem ponudb 12. aprila. Lokal na Debelem rtiču je bil oddan družbi Interkop 2013 d. o. o., tisti na Sv. Katarini pa družbi Duks d. o. o.